Janien,,
alles wat ik heb ben jij
me aappiejj voor het leven
samen zijn we sterk
ik weet dat ik jou kan vertrouwen
jij staat klaar voor me
en ik van jou
onthou
dat ik super veel van je hou
Sanne E,,
schatje
je bent ook zo bijzonder voor me
jij hoort ook bij mijn alles
samen zijn we sterk
zonder jou
ben ik niks meer
en ook jij onthou
wil je nooit meer kwijt
hosssssvvjouw
Paola,,
vanaf het begin
vond ik je een leuke meid
zo speciaal
dat ik er jalours op werd
nu ben me zuper goeie vriendin
helpt me veel
wijst me op dingen die ik verkeerd doe
schat onwijs bedankt
nwly,,hkkkkkkkkkkkvvj
rens,,
me beste vriend
en ook me ex
iedereen vond je raar
net zoals ik in het begin
heb me in je vergist
je bent echt een zuper lieve schat
zou niet weten wat ik zonder je moes
hou zuper veel van je,,zal nooit meer weg gaan
mendy,,
me beste vriendin
het klikte vanaf het begin
iemand die niet zeurde
eindelijk iemand die me liet rusten
zo iemand heb ik echt nodig
daarom ben ik zo blij dat ik heb leren kennen
je bent me lekkording for evah
bf4l,,kenmzj,,hesmkvvdig
maya,,
meisjj,,
zo lief
zo schatiig
wil je never kwijt
hou onwijs veel van je
de rest vahn me vriendjess hOosvvjulliej
harstikke bedankt voor jullie steun
zonder jullie was ik er echt niet meer!!
ben jullie voor eeuwiig dankbaar!!
*einde*
[ben jariig] hihi(A)