Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Helemaal op
Altijd heb ik mijn best gedaan om er iets van te maken
maar elke keer weer wisten ze mij te raken
Elke keer deed het meer en meer pijn
en droomde ik elke dag hoe het zou zijn om een ander persoon te zijn
Elke dag hopen op goede moed
Maar daar heb ik geen zin meer in
wachten op goede moed is als wachten op zon na regen
zinloos en erg teleurgesteld
Nergens vindt ik nog leuke dinge om te doen
Mijn gevoelens hebben bereikt de top
mijn stem mijn gevoel voor humor alles is op dit moment op
alles zit door elkaar
de volgorde is kwijt
Op dit moment helemaal op
alles wat mij dwars ligt heeft bereikt de top
zelfs mijn bakje met tranen stromen over
alles heeft bereikt de top
en mijn tranen zijn helemaal op
dus alsjeblieft houd voor even je kop
Dat jij niet op bent dat is dan fijn voor jouw
maar geef mij de tijd om alles op volgorde te zetten
zelfs mijn goede zin is uit zijn doen
alles maar dan ook alles wat op kan zijn is op
dus houdt voor even je kop
en gun mij die tijd die ik nodig heb om tot mezelf te komen
Reacties op dit gedicht
Musiclove vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Musiclove
Gecontroleerd door:
~Marina~
Gepubliceerd op:
02 september 2005
Thema's:
[Dromen]
[Hoop]