de band die ons verbind zo sterk
lijkt nu verloren te gaan
wanhopig klamp je je vast
aan mijn oude ik
maar ik ben niet meer
wie ik was
kan niet steeds meer me op de achtergrond houden
maar waarom kost me dat
onze band
waarom kun je niet zien
dat ik een andere vrouw word
volwassener
en ja
juist door hem
jij bent bang mij kwijt te raken
ja het onzekere deel van mij
vervaagt langzaam
zekerder juist door hem
maar waarom stoot jij hem af
terwijl hij mij juist leert
mezelf te zien
zoals ik ben