Mijn gedachten in de verte
Als een vogel in de lucht
Als een op hol geslagen paard
Ik bries en zucht
Moet dat zo moeilijk?
Precies zo en zo?
Is spontaan een wandaad?
HO paardje HO?
Kortwiek de vleugels
Ketting aan de poot
Het paard van stal, en morgen
Gerookt op brood