Vijftig jaar .. is dat nu veel?
Ik zou het echt niet weten,
Heb namelijk in mijn korte leven,
Nog nooit een vent versleten..
Soms verliest men hoop in liefde ..
Zit het niemand mee ..
Maar ik glimlach, altijd rustig,
Dan denk ik aan jullie twee ..
Het toonbeeld van, en nog veel meer..
Een mijlpaal in jullie leven ..
Met 1000 aparte manieren,
Om , om elkaar te geven ..
Geen ene twijfel mogelijk,
Want dit is geheid ..
een trots, een kunst , een sierwerk,
Dit is liefde voor altijd..
En volgens mij word dit bevestigd,
Door iedereen in de zaal ,
Dus bent u het met mij eens?
Applaudisseer dan allemaal!