Een ruimte zo klein, afstanden te groot.
Dag is er nacht, tijd is er dood.
Wit en zwart, overweldigend raar.
Zoekend wanhopig, nooit meer weg daar.
Door paniek beslopen, de hoop afgehaakt.
Verward en misleid, een gil geslaakt.
Een gil van wanhoop, verwarring en pijn.
Alsjeblieft mijn redder, hier moet je zijn.