hallo allemaal.
dit gedicht voor iedereen.
ja op de chat kan het nu,
niet momenteel.
maar lieve ria en andren.
niet getreurt.
ze doen hun best en dan.
is het weer gebeurt.
kunnen we weer chatten,
met elkaar.
maar tot die tijd een,
emailje dan maar,
hoor je ook iets over elkaar.
of maak een gedichtje.
al is die nog zo klein.
dat je er nog voor iedereen.
bent dat is tog ook fijn.
maar nu ga ik er weer vandoor.
moet nog andere dingen doen.
daarvoor.
wens jullie allemaal veel plezier.
misschien zien we elkaar op.
de chat gouw weer.en dan.
zijn we er met zijn allen.
en iedereen weer.