Ik ,
De dag waarop je het licht zal zien
Het doolhof waar je niet verdwaalt
Het leven van een madeliefje
De ster die het allermeeste straalt
Ik,
De zondes die belangrijk zijn
Het simpele dat moeilijk lijkt
De weggelaten scènes in een film
Waar je toch nog wel naar kijkt
Ik,
Het advies op een simpel probleem
De gedachtes waar je niet stil bij staat
De normale kant van het leven
Iets waar je van houdt of dat je haat