"Laat een ridder voor je strijden!
Vertel hem wat je ziet!
Je kunt je horizon verbreden!
Ik wil dat je geniet!"
Woorden van een goede vreind
met een hart om te verleiden
Misschien dat je het vervelend vind,
maar ik kon mijn vrijgevigheid niet mijden
Deze letters zeggen op papier
kijk hier gaat een bijzondere dame,
opdat ook zij een kanjer vind
en zich nimmer voor zichzelf zal schamen!
Lionheart
Ik heb gedichten gekregen van een goede vriend van mij. Hij heeft namelijk zelf geen internet en vroeg aan mij of ik ze op internet wil zetten.
Bij deze dus...