Je zei "het is zo moeilijk uit te leggen wat ik voel"
ik zei "probeer het maar"
en keek diep in je ogen
uit je mond kwam geen enkel woord
maar ik begreep je
want je ogen spraken zeen van woorden
waar geen eind aan leek te komen
en ik begreep je
ik legde m'n vinger op je lippen
uit angst dat er onnodige woorden uit je mond zouden slippen
ik zei "Ssst..."
en ik begreep je
"ik heb in je hart de woorden gelezen, de zijn weerpiegeld
in je ogen"
alleen een woord,
alleen een stem
kan nooit verwoorden wat een hart zeggen kan
sindsdien,
als ik niet begrijp wat je bedoelt
kijk ik in die zeeen van ogen
en ik bergijp je
Veel liefs
Almost me