Vroeger was ik 'ik'
en was jij 'jij'
nu ben ik 'ons'
en nu ben jij 'ons'
en ik hoop dat 'ons'
nooit meer 'ik' en 'jij' moet worden
Veel liefs
Almost me
***********************************************************
Hopelijk snappen jullie hier iets van, zo voel ik het gewoon aan...