mijn gedachten zijn verdwaald,
in mijn leven gefaald.
een ondraaglijke last,
mijn gevoelens vast.
eenzame nachten,
met mijn verleden in gedachten.
een eindeloos verlangen,
maar ik zit gevangen.
ik voel mij verloren,
niets kan mij nog bekoren.
wonden worden opengereten,
ik wil het niet weten.
ik wil de last niet meer dragen,
maar de wonden knagen.
ik wil ze helen,
met iemand delen.
wanhopig ben ik op zoek,
maar het is een vloek.
om iemand te vinden,
die mijn wonden wil verbinden.
op zoek naar een begin.
maar welke weg sla ik in?