Theorie en praktijk weldra gescheiden,
De aanloop, het pad, dat hij ging leiden.
De afzet, barbaars, meteen van start,
Hij wachtte geduldig, verlangend met smart.
Op dat ene woor, dat ene teken,
De ziel van het spel, het kloppende hart...
...Combooo!!!! Het voetenwerk misleidend,
Een snelle pas, kriskrassend, zijn staat benijdend.
Sneller ging hij, sneller, en daar was het waar hij sprong,
Schoonheid overtreffend, de hemel ging open en zong.
De tijd stond stil, opgewekt en verrukt,
Hij naderde zijn doel... bAM!!! mislukt..
Opnieuw...