Lang heb ik mezelf gekleineerd,
over bijvoorbeeld me been die niet goed funktioneerd
Die tyd is nu voorbij
Want mijn vrienden waren daar voor mij
Daar waar ik ze nodig had
Ze hielpen mij door die moeilijke tijd
Mijn gevoel is veranderd
Iedereen is veranderd
Maar de mensen die mij hielpen,zijn gebleven
Ik ben weer mezelf
ik ben weer vrolijk
ik kan accepteren wat ik heb
Ik ben weer vrolijk
Ik wil zelfs weer danzen
Ik kan zeggen zonder te denken,
ìk weet wie ik ben
`bedankt
Ps=)dit gedicht is voor de mensen die mij me zelf vertrouwen beetje bij beetje terug hebben gegeven
nadat ik t was kwijt geraakt omdat ik niet veel kon met me been