Mijn favoriete seizoen
is de winter.
De ijzige sneeuw,
de witte lucht,
het zien van je adem,
de bevroren bodem,
krakend onder mijn voeten
Nog leuker is de lente,
het bloeien van de bloesems,
de kiemen,
die doorgroeien
en opengaan
tot een prachtige bloem
in mijn favoriete seizoen,
namelijk de zomer,
de mooie bloemen,
bloeien open tot op hun mooist,
en dan vergaan
in de o zo mooie herfst,
vallende bladeren,
gezellig ronddartelen ervan,
wat gebloeid is in de lente,
is vergaan in de winter,
en ligt op de bodem,
bevroren , krakend onder mijn voeten.
het mooie is
dat alles opnieuw begint.
Maar als jij die
mooie bloesem bent,
dat
ontpopt,bloeit,schijnt en vergaat ,
is er dan wel nog een lente voor mij ?