Midden in het leven
Twijfel – teleurstelling
Onderweg met zwaarbewolkte vonnissen
In gedachten de weg van eindeloos verdriet
Moeizaam zwaar wordt de gang
Oeverloze bekgevechten beklemmen het celgeheugen
In het HART het licht van vreugde bijna gedoofd
Midden in het leven
Onvoorbereid – verlamming
Verscholen in een hoekje van verdichtmakerijen
In gevecht met de hoeders van de ziel
Kermend van pijn op de grond
Tevergeefs wachten op de tegemoetkoming
In wezenloos | ISOLEMENT | neerdrukt door valse getuigenissen
Midden in het leven
Overschaduwd – opstanding
Meegezogen in de ondertoon van de dialoog
Geen zware tred maar een lichte gang
Het onbewuste verankerd in het lichaam
Samengebalde hoop dat nooit meer is voor alTIJD
Midden in het leven
Doordrongen – verruiming
Niet-doorleefde emoties uiten in woord en gebaar
RECHT in de ogen gekeken
Klaar voor de andere kant van de balustrade
Verzwegen waarheid sprak aan-GEDAAN
Veel is er vergeten maar niets is verloren gegaan
Midden in het leven
Authenticiteit – herkenning
Ontbrekend viel haar weerlegt aura van rust
Midden in
HAAR
HAAR
HAAR leven…