Jij en Ik samen
Zo ben ik hier,
Saampjes met jou.
De deur op een kier,
Straks ben ik weg wat ik niet wou.
Moet ik je weer missen,
En dat is echt niet fijn.
Kan niet naast je liggen,
Of bij je zijn.
Ben ik zo ver van je weg,
Weg van elkaar, weg van jou.
Maar geloof me als ik zeg,
Dat ik van je hou.
Ik zeg dit niet zomaar zonder gevoel,
Je bent niet gewoon….maar speciaal.
Als je begrijpt wat ik bedoel,
Kort maar krachtig….Ideaal.