jouw handen
op mijn buik
zo nieuw,
en nu al zo vertrouwd
jouw lippen
geven kusjes
waar je maar kan
waar je maar wilt
jouw adem
ik voel het
in mijn hals
zo dichtbij mij
ik wil meer
ik droom van meer
ik wil
jij en ik
ik wil
jij bij mij
en ik bij jou
wij samen 1
jij en ik