je was een groot deel van mijn leven,nu je me los hebt gelaten val ik in een grote leegte!
je was zo gelukkig met me,nu je me los hebt gelaten val
ik in een groot verdriet zonder je!
je was iemand waar ik zo graag met leefde,nu je me los hebt gelaten weet ik niet hoe ik verder nog moet leven!
je was zo mooi dat ik zo graag naar je zag, nu je me los hebt gelaten en ik zie je terug zal ik niet weten hoe graag je me nog mag!
je was iemand die zo graag lacht,nu je me los hebt gelaten weet ik niet meer wat je verwacht!!
men zegt steeds er is een moment van komen en gaan en nu is het moment van gaan gekomen!
ik weet dat je je gevoelens hebt gevolgd maar weet maar dat ik je zal missen!!je was echt bijzonder voor me!
vanwege iemand met veel verdriet!!!!!!