Daar zag ik je dan staan
verlegen maar voldaan.
Je was zo leuk en zo mooi
ik dacht jou wil ik wel als prooi.
Maar ik ben veels te stom
en door en door dom.
Want nu heb ik spijt
en ik wil graag respijt.
Maar miscchien zie ik je nooit meer
en was het maar voor deze ene keer.