soms gaat het super goed,
maar dan weer barslecht
en als het pijn doet,
verlies ik toch als ik vecht.
soms heb ik de moed,
maar dan weer niet,
en voel ik me niet goed,
in mijn ogen verdriet.
soms wil ik me laten gaan,
eventjes hier weg,
maar weet ik niet waar staan,
en heb ik pech.
Soms wil ik dood,
maar weet ik niet waarheen,
en zit ik in nood,
en wou dat ik van de aardbol verdween.
-weet niet wat, maar voelde me weer een tydje goed, tot men ma,stiefpa,stiefbroer en zusje trugkwamen van vakantie, voel me ineens niet meer zo gelukkig-