Je hand nog een keer in de mijne, zo zacht....
Jij die zegt dat je op me wacht....
Je lichaam nog een keer dicht tegen me aan....
En we samen knuffelend en omhelsend stil staan....
Je ogen die in mijn ziel zijn gebrand, nog een keer zien...
Zou die tijd nog komen misschien..
Je mooie glimlach, die me altijd liet glimmen....
Je woorden dat je me voor altijd wilde beminnen..
Je belooft om in oktober terug te keren naar jou...
Dat is iets wat jij graag wou...
Ik wil terug maar het lot laat me niet gaan....
Ik wil er niet alleen voor staan....
Ik wil je weer voelen om me heen en snel....
De herinnering vervaagd dat weet je wel....
Weer die mooie momenten samen , nog 1 keer.....
wanneer zie ik je weer, mijn laatste kans in het leven...
Dat is oktober, oh zou het lot me die kans geven.
...........................................................
geef me die kans
...........................................................