Ik kan er uren naar blijven kijken
zo klein, en prachtig als de regenboog
kon ik maar op haar lijken,
ik zou willen dat ik daar vloog..
fladderend tussen de mooie bloemen
geen ruzie, geen zorgen
want die vleugeltjes met de meest prachtige kleuren
hebben geen angst voor vandaag, of morgen..
maar het zal bij dromen blijven,
Was mijn leven maar zo fijn..
ik wil mezelf niet blijven,
Waarom kan ik geen vlinder zijn?
ik heb geen prachtige kleuren..
Ik ben groot, en niet zo klein..
maar in mijn dromen ben ik wie ik zijn wil,
want vanacht zal ik die vlinder zijn!