Na een lange vrijgezellenperiode dacht ik dat echte schoonheid niet meer bestond. Totdat ik praktisch bij me voor de deur, verrast werd door een wonder!
Vandaar dit gedicht...
De vrouw van mijn dromen gezien!
Een ware emotiestroom door mijn gedachten
Zoals zij is er echt geen een,
maar wat mag ik ervan verwachten?
Met respect voor een dame
hetgeen ik misschien nauwelijks verdien
gaat hier toch wel een echte engel
in al haar schoonheid bovendien.
Simultaan bewegen
vloeibaar cosmisch in de tijd,
een engel te begroeten
en te zien hoe zij zich vleit.
Direct voel ik haar warmte,
heel mijn hart gaat uit
en eidnelijk gevonden
mijn oprechte bruid.
Lionheart
Van een goede vriend van mij heb ik gedichten gekregen om op internet te zetten. Hij heeft namelijk zelf geen internet. Bij deze dus...