Ik zag dat ie tegen jou loog
Ik zag dat ie jou bedroog
Ik hoorde dat t over was
Ik hoorde je huilen in je kamer
Ik zweeg over wat je mij vertelde
Ik ben naar hem toe gegaan
Ik heb gevraagd waarom
Waarom zo
Waarom zo gemeen
Waarom zij
Waarom is ze nu alleen
Geef me een reden waarom
En weet je
Hij wist en gee`n