Klop
Klop
Klop
Er zit een hamer in m'n kop.
Een barst,
verward
M'n bloed wordt hard.
Ik val,
de diepte
als
een waterval.
Stop
Stop
STOP
Stop de kater in z'n hok.
Hij kwetst,
een test.
een veel te laat geleerde les.
De dag
verbleekt
de avond
heelt.
Niet meer...