Mooiste herinneringen
Diep opgesloten in mijn lichaam
De herinneringen aan haar
Op een plek zo ondoordringbaar
Voor altijd van mij
De avond zon over het water
Mysterieus fonkelen lichtjes heen en weer
Niets kan het warme gevoel evenaren
Het gevoel van die ene keer
Het mooiste dat mijn ogen ooit mochten zien
En het liefste, dat was zij
Nooit zal ik haar vergeten
De liefde voor mijn Muze gaat nooit meer voorbij
-Chan-