Stilte heerst tussen ons
Niets is wat het lijkt
Geen zucht of plons
Als ik in je ogen kijk
Ik word herinnerd
Aan de dingen
Die zijn gebeurd
Die mij vingen
Nu zit je daar
Zo stil, zo onbeweeglijk
Het vuur wat ik zie
Als ik in je ogen kijk
Een grote afstand
Heerst tussen onze woorden
Jij op zee, ik op land
Wat kan er nog van ons worden?
Tranen stromen over mijn wangen
Ik weet waar dit op lijkt
Ik weet dat ik niet meer naar je kan verlangen
Als ik in je ogen kijk