Tranen rollen langzaam over mijn wangen
Als ik aan je denk
Iemand die zo´n grote rol in mijn leven had
Is verdwenen
Zo maar opeens
Het gemis van je lach, je wijsheid, doet mij pijn
Ik mis je
Je hand vasthouden, vertellen dat ik van je houd
Een mens zo uniek, zo geliefd
Is bij ons weggegaan...