de oorlogszuchtige mens
is superieur in zijn eigen gedachten
en probeert dit te bewijzen
door zijn medemens te bevechten;
dit maakt hem echter tot zijn eigen gevaarlijkste tegenstander,
namelijk:
een verstoorder van zijn eigen vrede,
uit egoistisch scepticisme...