Zelfs voor altijd,
is slechts tijdelijk...
Beloftes,
zijn vaak de grootste leugens voor eigen bestwil,
die een mens maakt...
Als onze gedachten geen eenheid vormen,
hoe kunnen wij dan komen tot EEn resultaat?
Er is geen ontsnapping mogelijk aan de onderwereld,
Orcus' honger zal nooit gestild worden...
Te weten dat men iets kan,
is vaak aanlokkelijker
dan het daadwerkelijk te doen...
intense vreugde,
is van kortere duur
dan intense droevigheid...
schaamte is menselijk,
iemand tot schaamte aanzetten ook...