De kater van mijn buurman,
zit in een zware dip.
Hij ligt zich te beklagen,
en voelt zich zwak en sip.
Zijn katerlijke ego,
kreeg een diepe knauw.
Hij vraagt zich af.... onzeker,
ben ik nu man... of vrouw.
T'is verdorie ook niet niks,
heel ingrijpend zo'n castratie.
De buurman, en vriendin,
liggen bij hem nu uit de gratie.
Kun je als kater zijnde,
tegenwoordig nog wel vertrouwen,
in je huisgenoten hebben,
die zeggen van je te houwen?????