armen die mij omringen
armen die altijd voor mij open gingen
armen die mij opvingen
armen die warmte brachten
armen die altijd op mij wachten
die armen brachten mij rust
zij waren voor mij m'n levenslust
armen waarin ik kon schuilen
armen waarin ik mocht huilen
armen die naar mij lachten
armen die mijn innerlijke pijn verzachten
die armen brachten mij rust
die gaven mij m'n levenslust
armen die altijd open waren
armen die mijn leed bespaarden
armen tegen de enge kou
armen die spraken ik hou van jou
die armen brachten mij rust
die armen gaven mij m'n levenslust
jammer genoeg zijn die armen nu gesloten
laat niemand meer binnen werd er besloten
die waarheid doet mij m'n levenslust zakken
ik kan zonder die armen niets van het leven bakken
voel mij zonder die armen eenzaam met pijn en verdriet
sinds deze dag nu drie jaar geleden
de dag dat mijn allerliefste oma mij verliet
O' Oma
wat zou ik graag nog even in uw armen zijn
niet eenzaam niet verdrietig
en weer eens even zonder pijn