** geen idee **
geen idee,,
dat is wat ik nu over mijn weekend kijk,
hoe ik mij voel,
ik voel me genaaid!!
het was gewoon te perfect om waar te zijn,
gewoon even een weekje gelukkig zijn,
zonder aan mijn pijn te denken,
zonder dat ik me even klote voel,
is het dat zo moeilijk,
zo moeilijk om even gelukkig te zijn??
ik weet gewoon dat ik geplayd ben,
ondanks dat je zelf zegt dat je het niet weet,
maar ik weet het allang,
maar het boeit me niet meer,
van mij zul je geen last meer hebben!!
de hele school weet het,
misschien wat overdreven,
maar zoveel mensen vragen:
ben je geplayd??
ja, waarschijnlijk ben ik geplayd,
maar het boeit me niet,
of jawel,
maar dan op de manier waarop je me geplayd hebt,,!!
ik word gek van die vraag,
of ik geplayd ben,
that’s none of you’re business,,
wat maakt jou dat nou uit of ik geplayd ben of niet?
misschien wil je me uitlachen,
of heb je dat al gedaan,
maar doe het niet dan achter mijn rug om,
doe het recht in mijn gezicht!!
dan weet ik teminste waar ik aan toe ben..!!
en als je me wil vragen of ik spijt heb van die zoen,
dan is mijn antwoord een vette nee,
maar als je me vraagt of ik spijt heb dat ik verliefd op je ben geworden,
dan is het een dikke ja!!
ik heb geen spijt van donderdagavond,
het was een supertijd,
maar ik vind het doodzonde hoe het is afgelopen…