waar ben je toch..??
ik zoek en roep je naam
maar niemand geeft andwoord
en ik zie jou nergens staan
waar ben je..??
je bent niet in de woonkamer
of op je werk,
ook geen boodschapen doen
anders had ik dat wel gemerkt
waar ben..??
vijf jaar lang
ben ik je al aan het zoeken
maar zonder ening resultaat
waar ben..?
je mis je zo