wanneer komt mijn zonnetje terug?
momenteel is het weg!
voorgoed?
het komt door jou!
na 10 jaar vriendschap ,
liefde en plezier
ok,het s 10 jaar geleden
maar ik ben je nog altijd
niet vergeten
ik was amper 3
te jong om er iets
van te begrijpen
nu,ik 13ben
krijg ik mijn klop
ik mis je!
I miss you now
more than ever
come back pleas
and live!!
(voor men overleden grootvader)