Het doet soms pijn om alleen te zijn
Anderen gelukkig te zien
Het winnen van een miljoen
Terwijl jij moet rondkomen van een beetje
Het delen van een maaltijd
Terwijl er teveel eten word weggegooid
Staan we er wel bij stil
Wat geluk betekend
Voor mij is geluk, genieten van wat je hebt
En het krijgen van een knuffel uit liefde
En het delen met wat je overhebt
~~~