Een tweede kans
Die geef je me niet meer
Ik hoor, voel en zie het aan je
Keer op keer
Allebei hebben we fouten gemaakt
Elkaar met kwade opmerkingen geraakt
Een nieuwe kans heb je van mij gehad
Maar het lijkt alsof je die van mij vergat
Nog steeds verwijten uit het verleden
Terwijl ik gelukkig wil zijn in het heden
Contact is niet meer zoals het is geweest:
Vrij en onbevreesd
Ik heb geleerd wat gelukkig zijn is
Maar ik wil gelukkig zijn met jou
Omdat ik jou zoveel mis
Omdat ik nog steeds van je hou