Als een lichtflits in de donkere nacht
zomaar ineens ben je weer in mijn gedachten ,in mijn hart
kan ik maar niet loskomen van jou, je moest eens weten hoe me dit tart.
het hete vuur van jouw liefde is in mij nog lang niet gedoofd,
je bent een deel van mij geworden zowel in mijn hart als in mijn hoofd
mijn verlangen naar jouw vurige liefde is vaak heel intens
je maakte in de loop der jaren van mij een ander mens.
liefde ontvangen kreeg voor mij een nieuwe dimensie
het verlaten gevoel heb ik niet meer sinds ik jou als mijn andere helft en mens zie
zielsverwanten blijven van elkaar houden op elke laag
ik hoef je maar te zien en weg is elke onzekere vraag.
jij zag mij pas geleden schijnbaar eerder dan ik jou
je blik verraadde; ik, hou nog steeds van jou.
dit moment was voor mij als een lichtflits in de donkere nacht,
ook ik voel nog steeds ons verlangen dat naar elkaar smacht.
het voelt lekker aan, deze extra warmte in en rond mijn plek
het is alsof je bij me staat, met me meekijkt en me liefdevol blaast in mijn nek
hoe zou het zijn gelopen als we elkaar op een ander tijdstip hadden omarmd?,
we zouden elkaar hebben aangevuld en onze tederheid zou ons hebben verwarmd.
vurig zouden we ons vast hebben laten gaan
als lichtflits van passie die elke ster in een donkere nacht zou hebben aangedaan