Jij bent een vervelend typje.
Denk jij nou dat je het goed doet zo.
NOu mooi niet.
Je ziet niet eens dat met dat geklier je haar pijn doet.
Je gepest is nu te veel.
Zelf mij raak je met een deel.
Ben je boos op je zelf.
Dan moet je een ander met rust laten.
OH man ik kan jou nu echt gaan haten.
Ik ben maar een hondenoppas van haar.
Maar mannetje ik ben met jou nog niet klaar.
Laat haar gewoon haar werk doen.
En nee honden zijn niet vies.
Jij hebt kinderen en zij honden daar is wat ze voor kiest.
En homo,s , lesbies>
Geloof mij maar die zijn niet vies.
Jij met je smerige gepraat.
Dat is een ding die ik haat.
Weet je het hoe het is om te zien?
Dat ze huilend binnen komt.
Het lijkt net of ze elke keer in der maag wordt gestompt.
Het is nu gewoon te ver gegeaan.
Kijk maar uit want anders zorg ik ervoor dat jij haar woorden eens heel goed verstaat.
En dan kijken wie er dan zo stoer is.
Want wie aan mijn vrienden komt is goed mis.
Jij bent nu echt een vent.
Althans dat denk jij he!
Jij bent gewoon een stom kind dat is verwent.
Laat haar nu gewoon met rust.?
Laat haar gewoon gaan werken?
En ga eens aan je zelf werken man.
Dan ben je pas stoer , als je het het kan.