Voel mij hier niet meer thuis,
wil hier weg,
heb weer pech,
want kan niet uit dit huis.
Kan hier niet weggaan,
al zou ik het doodgraag willen
dan zou mama me levend villen,
want dan laat ik jullie alleen staan.
Met mijn papa heb ik een goede band,
mama en ik hebben dat niet,
en dat...doet me veel verdriet,
ook al hield ik hier mijn hele leven stand.
Mama laat mij gaan,
je weet dak van je hou,
maar hier is niet waar ik leven wou,
ik laat jou echt niet alleen staan.
want jij bent mijn mama voor altyd,
ook al zie ik je graag, het gaat hier niet meer,
hier voel ik me niet thuis, en dat doet me zeer...
Mama, laat me aub gaan, je bent me echt niet kwijt
Voel me hier niet meer thuis, mama, waarom niet?