mn lieve vriendin..
mn alles..
mijn schouder om op te huilen..
mijn knuffel wanneer ik het moeilijk heb..
maar achter die mooie blauwe oogjes
schuilen tranen..
tranen van pijn en haat..
voor hem..
vroeger zow vrolijk en altijd goedgezind..
is veranderd in een meisje dat nu moeilijk haar weg vindt..
de weg die ze zal nemen..
zal ze ze zelf beslissen..
en dat zal de goede zijn..
dit zien doedt me zo veel pijn..
want zij was mn zonneschijn.. als het regende bij mij..
mn redder in nood..
al 5 jaar lang..
maar weet je ik hoop dat ik nu de volgende 5 jaar voor je kan zorgen zoals jij voor mij hebt gedaan..
want onze vriendschap blijft eeuwig bestaan!!