Gevoelens zo leeg zonder jou,
gevoelens zo alleen,
nooit heb je tijd,
altijd te druk met jezelf,
Mijn gevoel zo eenzaam,
zo alleen,
altijd ben je weg,
beld of spreekt mij nooit,
is het wel iets tussen ons,
of wil je eigenlijk niet meer,
Op deze manier wil ik niet van je houden,
altijd een gebruikt gevoel voelen,
altijd bedondert worden,
nooit ben je er als het even niet met gaat,
altijd is het hopen,
Hopen dat het morgen beter gaat,
altijd hoop ik naar morgen,
omdat die dag mischien meer zal beloven,
hoop,
er bestaat niets anders meer,
ik wilde dat ik van je houden kon,
maar het blijft een droom,
omdat echte liefde tussen ons,
Is achtergebleven in een slechte droom...