Ik houd niet van dikke tieten
En ik wil geen lange benen
Ik hoef geen hoge hakken
val niet op rood gelakte tenen
'K word niet geraakt door lagen make-up
of door kilo's zilver en goud
En ook rode warme lippen
laten mij meestal ijskoud
Ik heb geen vol verlanglijstje
Slechts 1 ding waar 'k naar verlang
Ik wil verkering met een meisje
met een kuiltje in haar wang!
Ik weet echt niet wat ik mooier vind,
val ik nu op donder of op blond?
Houd ik meer van kort en krullend haar
of van steil haar tot aan de grond?
Zou ze groot of liever klein zijn?
Ik weet echt niet wat ik wil.
Met bruine, groene of blauwe ogen
en liever lenzen of toch een bril?
Ik heb geen vol verlanglijstje
Slechts 1 ding waar 'k naar verlang
Ik wil verkering met een meisje
met een kuiltje in haar wang!
Mensen vragen mij zo vaak
"Op wat voor een type val jij nou?
Waarom durf je niets te zeggen
over jouw beeld van de ideale vrouw?"
Maar na eindeloos veel zwijgen
weet ik nu toch waar'k naar verlang.
Ik wil verkering met een meisje
met een kuiltje in haar wang!