je kijkt aandachtig de wereld rond,
een brede glimlach om je mond.
je kijkt me guitig aan,
ik blijf eventjes staan.
ik streel je vacht,zo zacht,
het word warm rondom mijn hart.
ik geef je een zoen,
en denk terug aan de tijd van toen.
als kind,
was je al mijn beste vrind.
je trooste mij,
maakte me weer blij.
overal nam ik jou mee,
nooit was je ontevree.
al mijn verdriet deelde ik met jou,
omdat ik zoveel van je hou.
en nu ikzelf volwassen ben,
en een andere wereld ken.
ben ik jou zeker niet vergeten,
en dat mag iedereen weten.
want ik herhaal het steeds weer,
je blijft mijn allerliefste teddybeer.