Op die ene dag, neen, geen gewone dag,
maar op die dag , was het dat jij mijn hartje brak.
Door die 2 woorden, die je bij die zin schreef,
door die 2 stomme woorden heb jij me gekwetst.
Jij was mijn beste vriend, en dan doe je zoiets,
door dat wat je toen deed, weet ik dat je me nooit begreep.
Ik keek je in de ogen , en ze zeiden me niets,
ze keken me gewoon aan, het leek wel dat ze niet leefden.
en op dat moment, wist ik, dat het je allemaal niets kon schelen...