De Leegte
Gebroken glazen,verbrande mensen.
Erger dan een mens kon wensen
een wens uit de toekomst?
Of een nachtmerrie uit het verleden?
Mensen lijden, dan ooit geleden.
De pijn, de angst.
De donkere nacht,
kil en alleen, geen arm om je heen.
Geen steuntje in je rug,
alleen mooie gedachten,
gedachte, goeie van jaren terug......
Hoop liefde en vertrouwen,
is dat waar we vrede op bouwen???
De kilte
De leegte
Joyce Tabak