26 jaar zijn wij getrouwd
En nog geen dag heeft me dat berouwd
Onze up en downs hebben we genoeg gehad
Ja mijn lieve schat
Het waren er meer dan we ooit hadden gedacht
Maar onze relatie is uit liefde opgebouwd
Daaruit putten wij onze kracht
Jij lieve schat hebt nu veel verdriet in je leven
En vergeet niet dat ik er nu voor jou zal wezen
Je moeder is er niet meer die heb je net verloren
Maar ik zal je verdriet aan horen
Want ik weet wat het is
Je moeder te moeten missen is zo,n gemis
Maar de herinnering aan haar zal je in je hart bewaren
En samen zullen we als zoveel dingen in ons leven het wel klaren
Vergeet niet dat ik er voor je zal wezen
En al mijn liefde aan je zal geven
Ja mijn lieverd jij gaf je mijn hart
En jij zal altijd mijn harten dief wezen
Ik wil je hier mee zeggen dat
IK VAN JE HOU
En de hele wereld mag het weten daarom heb ik het hier geschreven
JE VROUW IK HOU VAN JOU