dromen
Ik lag in mijn bed en sliep,
toen hoorde ik een stem die riep,
Koningin,koningin waar ben je nou?
je weet toch dat ik van je hou,
Ik wil schaken dat is een spel,
maar jij bent mijn koningin dat weet je wel.
In mijn droom roep ik terug,
Zet die loper op E5 en vlug,
Die koningin moet je beschermen,
anders gaat ze van verdriet kermen,
Dan lijk je ineens te zijn afgeleid,
Het spel maakt plaats voor de werkelijkheid,
Maar oh jee het staat ineens schaakmat!!!
Je hebt gewonnen wist je dat?
Een warrige droom,dat was het wel,
maar onze gezamelijke droom is gelukkig,
geen spel
~~Lianne~~