Wat is nou eigenlijk iemand missen?
Ja, miste mijn kinderen als ze weg zijn,
Hoe kon ik mij zo vergissen?
Ik miste hem en dat voelde niet fijn.
Hoe is het toch mogelijk vandaag de dag,
Dat je van iemand zoveel houd,
Zodat je die ook missen mag?
En dat dat niet eens benauwd.
Heb dit nooit eerder mee gemaakt,
Dacht zelfs misschien wordt het wel minder,
Maar nee,ons weerzien heeft me echt geraakt,
Van angsten of onzekerheden geen hinder.
Het moment dat ik hem weer in de ogen keek,
Zijn armen om me heen voelde gaan,
Was het alsof alles om me heen week,
Ik weet dat we met onze liefde sterk staan.
Je beheerst mijn hart en mijn gedachten,
Je hebt mijn dromen realiteit gemaakt,
Naar al die liefde heb ik lopen smachten.
Dit is het, en ik wil niet dat het kwijt raakt.
Ik koester het en het mag in mijn hart wonen,
want echt dit is het gevoel,
thuis te zijn gekomen.
Ik hou van je mijn lief,
~~Lianne~~